OneDrive voor Bedrijven

Online opslag en samenwerken aan documenten

Veilige en betrouwbare opslag in de cloud

 • 1 TB opslag
 • Werkt samen met de nieuwste Office apps
 • Beschikbaar op al uw apparaten
Met OneDrive voor Bedrijven hebt u een uitgebreide opslagdienst die volledig is geïntegreerd met de bekende Microsoft Office producten. U kunt via uw webbrowser Office documenten maken en bewerken vanaf elk apparaat, zelfs wanneer u geen Office pakket hebt geïnstalleerd op uw pc, laptop of tablet.

Kies het aantal licenties
Aantal
Cloud-dienst
Prijs per licentie
OneDrive voor Bedrijven van KPN
1 TB opslag + Office online
€ 4,20
 
Alle genoemde bedragen zijn per maand exclusief btw.

De voordelen op een rij

Overal toegang tot uw bestanden

OneDrive werkt op al uw apparaten. U hebt toegang tot al uw bestanden nadat u OneDrive op al uw apparaten hebt geïnstalleerd.

1 plek om samen te werken

Werk effectiever samen met collega's, klanten en zakenpartners. U werkt realtime samen in 1 document met de bijgeleverde Office online programma's. U bepaalt zelf wie welk bestand kan inzien of mag bewerken.

Opstartservice van KPN

Wij helpen u graag bij het opstarten van uw account en geven u handige tips voor gebruik, zodat u snel vertrouwd bent met OneDrive voor Bedrijven.

Extra info

Wat is OneDrive voor bedrijven
U kunt Onedrive voor bedrijven zien als de Europese variant van Opslag online. Wanneer u uw bestanden onderbrengt bij Onedrive voor bedrijven valt dat dan niet onder de wet van Nederland, maar met zijn datacenters in Amsterdam en Ierland wel onder de Europese wetgeving. In tegenstelling tot de particuliere gratis Onedrive is de Onedrive voor bedrijven enorm beveiligd en voldoet hij aan alle Europese veiligheidsvoorwaarden.

Samenwerken vanuit elke locatie
Onedrive voor bedrijven is bovendien gespecialiseerd in samenwerken. Het is te vergelijken met een kamer in de lucht waar u en de personen die u de machtiging heeft gegeven elk moment en overal vandaan naar binnen kunnen stappen. In deze ruimte vindt u naast uw bestanden Word, Excel, Powerpoint, Sway en Onenote. U kunt tegelijkertijd met anderen in deze documenten typen of wijzigingen doorvoeren.

Opstartservice
Wij helpen u graag bij het opstarten van uw account en geven u handige tips voor gebruik, zodat u snel vertrouwd bent met OneDrive voor Bedrijven. Gebruik maken van onze Opstartservice? Neem telefonisch of via chat contact op met onze klantenservice.

Meer informatie handleidingen en tips

Ontdek OneDrive voor Bedrijven

Bekijk de handleidingen, veelgestelde vragen en tips over OneDrive voor Bedrijven

Bekijk alle Office producten van KPN
Installatie in 4 stappen

Wilt u meer weten over het installeren en gebruiken van OneDrive? 

Volg eenvoudig het stappenplan en download de handleiding

Voorwaarden, abonnement en beëindiging
 1. Op uw cloud-dienst zijn voorwaarden van toepassing.
 2. Het abonnement op uw cloud-dienst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en is opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand. Domeinnamen zijn hiervan uitgezonderd. Het contract voor een domeinnaam wordt aangegaan voor 1 jaar (12 maanden) en wordt na afloop van 1 jaar (12 maanden) omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, tenzij u 1 maand voor het einde van de contractdatum de overeenkomst opzegt. Na omzetting in een overeenkomst voor onbepaalde tijd is de overeenkomst opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.
 3. Voor beëindiging van uw cloud-dienst geldt het volgende:
 • U geeft per chat of via het contactformulier aan welke cloud-dienst(en) u wilt beëindigen.
 • Per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw verzoek. Volg de instructies en bevestig de beëindiging per e-mail. Pas daarna wordt uw beëindigingsverzoek verwerkt.

 4. Voor wijziging van uw abonnement, bijvoorbeeld bij een verhuizing, houdt u dan rekening met de nodige voorbereiding en doorlooptijd. Geef uw nieuwe adres daarom tijdig door. Bekijk bij 'Verhuizing doorgeven' wat u het beste kunt doen als u gaat verhuizen.

Naar verhuizing doorgeven

Tevredenheidsgarantie

Voor verschillende cloud-diensten, die u via kpn.com/cloud koopt, geldt een tevredenheidsgarantie. Voldoet de cloud-dienst niet aan uw verwachting, dan kunt u binnen 30 dagen na bestelling gratis uw abonnement opzeggen. Als u voldoet aan onderstaande voorwaarden, krijgt u het abonnementsgeld terug.

Voorwaarden tevredenheidsgarantie

 • Om gebruik te kunnen maken van de tevredenheidsgarantie moet de cloud-dienst binnen 30 kalenderdagen na de besteldatum door u zijn beëindigd.
 • Om uw abonnementsgeld terug te krijgen, dient u het tevredenheidsgarantieformulier in te vullen en binnen 10 kalenderdagen na uw opzegging te versturen. U ontvangt automatisch een ontvangstbevestiging.
  LET OP: met het insturen van het tevredenheidsgarantieformulier kunt u de cloud-dienst niet opzeggen!
 • Als u voldoet aan alle voorwaarden in dit document, wordt uw abonnementsgeld binnen 30 kalenderdagen teruggestort op uw rekening. Dit is gerekend vanaf de datum van ontvangst van het geld-retour formulier. U kunt alleen aanspraak maken op de tevredenheidsgarantie als u de eerste factuur volledig heeft betaald.
 • Alleen de abonnementskosten van de opgezegde cloud-dienst worden vergoed tot een maximum van 1 maand. Eventueel andere kosten die vermeld staan op de factuur worden niet vergoed.
 • U kunt maximaal eenmaal per cloud-dienst gebruik maken van de tevredenheidsgarantie.
 • De tevredenheidsgarantie geldt niet voor de aankoop van domeinnamen (separaat of als onderdeel van een domein gerelateerde dienst, zoals bijvoorbeeld Office 365). Wel hebt u de mogelijkheid om bij het opzeggen van een domein gerelateerde dienst het bijbehorende domein tegen betaling te behouden.

Naar formulier tevredenheidsgarantie

Naar beëindiging cloud-diensten