Office voor Bedrijven

Online opslag en het volledige Office pakket

Uw vertrouwde Office pakket altijd bij de hand

 • Altijd de laatste versie van Office
 • 1 TB voor het opslaan en delen van bestanden
 • Office-apps op uw tablets en smartphone
Office voor Bedrijven bestaat uit lokaal geïnstalleerde Office en OneDrive voor Bedrijven. Uw vertrouwde Office pakket installeert u volledig op een pc/Mac. U hebt 1 plek voor alles in uw zakelijke leven (opslaan, sync’en en zoeken). 1 plek om samen te werken (delen, bijdragen en beheren). Wij helpen u snel op weg met het aanmaken van uw account en handige tips.

Kies het aantal licenties
Aantal
Cloud-dienst
Prijs per licentie
Office voor Bedrijven van KPN
1TB OneDrive + volledige Office 2016 op 5 pc's/Macs
€ 8,80
 
Alle genoemde tarieven zijn per maand exclusief btw.

De voordelen op een rij

1 plek voor alles in uw zakelijk leven

Makkelijk online opslaan, lokaal synchroniseren en zoeken naar uw zakelijke documenten.

Bekijk alle Office producten van KPN

Hulp bij installatie en vragen

U bent snel vertrouwd met Office voor Bedrijven dankzij hulp bij het opstarten van uw account en handige tips voor gebruik.

1 plek om samen te werken

Eenvoudig samen delen en beheren van documenten en tegelijk werken aan documenten.

Extra info

Hoe werkt het?
Office voor Bedrijven bestaat uit de mogelijkheid Office lokaal te installeren op uw pc/Mac + OneDrive voor Bedrijven. Bij Office voor Bedrijven zit geen e-mail inbegrepen.  

Office lokaal geïnstalleerd: uw vertrouwde Office lokaal geïnstalleerd op uw pc/Mac. Dit betekent nu dus ook dat u Office 2016 lokaal kunt installeren. 

OneDrive voor Bedrijven: met OneDrive voor Bedrijven van KPN hebt u een uitgebreide opslagdienst die volledig is geïntegreerd met de bekende Microsoft Office producten. Met OneDrive voor Bedrijven kunt u gemakkelijk bestanden opslaan, delen en overal raadplegen. U hebt 1 TB aan opslagruimte. Uw bestanden worden opgeslagen in de datacenters van Microsoft.

Installatieservice 
Een monteur installeert en configureert voor slechts € 35,- op afstand uw Office voor Bedrijven, zodat u direct aan de slag kunt. U hoeft zich geen zorgen te maken! 

Wat zeggen onze klanten over Installatieservice?

"Ik ben tevreden dat ik met zoveel geduld geholpen wordt, en dat alles nu werkt zoals bedoeld."
”Ik wilde geen dag uit de lucht zijn en binnen een uur was het gelukt. Super!”
“Beleefde mensen en duidelijk in de chat. Goede mogelijkheid van jullie.”

Gebruik
U krijgt 2 e-mails met uw inloggevens. Hier staan uw gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord in. Vervolgens kunt u via kpnoffice365.nl inloggen op de webinterface.

Downloads
Office voor uw pc/Mac kunt u downloaden vanuit de webinterface. U kiest in het home scherm voor de optie: 'Office installeren op meer apparaten'. Voor uw tablet of smartphone vindt u de verschillende apps voor Windows Phone, iOS en Android in de App Store. Kies de apps: Onedrive, PowerPoint, Excel, Word, Outlook en OneNote.

Lees in onderstaande PDF's hoe u Office voor Bedrijven en OneDrive voor Bedrijven installeert en gebruikt.
Om Office 2016 lokaal op uw pc te installeren, moet uw pc aan onderstaande eisen voldoen:

Besturingssysteem 32- of 64-bit versie van Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7, of Windows Vista met Service
Pack 2 en de Platform Update voor Windows Vista, Windows Server 2008 R2, of Windows Server 2008 met Service 
Pack 2 en de Platform Update voor Windows Server 2008, of minimaal Mac OS X 10.7.3. 
Computerprocessor 1.6 GHz or higher of Intel-based Mac computer
RAM-geheugen 1 GB RAM of hoger
Resolutie Minimaal 1024 × 576 
Internet connectie High-speed internet wordt geadviseerd 

De OneDrive mobiele apps moeten voldoen aan de de volgende eisen:
 • Een telefoon of tablet met minimaal Android 2.3 (minimaal Android 4.0 voor Camera Backup en andere features)
 • Een iPhone, iPad, of iPod touch met minimaal iOS 6.0
 • Een telefoon met minimaal Windows Phone 7.5.

Voor het beste gebruiksgemak van de OneDrive website, adviseren wij u de laatste versie van Internet Explorer, Chrome, Firefox, of Safari te gebruiken.

Office voor Bedrijven is gebaseerd op Office 365 van Microsoft. Doordat Microsoft veel innoveert, wordt de lijst met systeemeisen regelmatig aangepast. 

Bekijk het meest recente overzicht met systeemeisen
Voorwaarden, abonnement en beëindiging
 1. Op uw cloud-dienst zijn voorwaarden van toepassing.
 2. Het abonnement op uw cloud-dienst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en is opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand. Domeinnamen zijn hiervan uitgezonderd. Het contract voor een domeinnaam wordt aangegaan voor 1 jaar (12 maanden) en wordt na afloop van 1 jaar (12 maanden) omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, tenzij u 1 maand voor het einde van de contractdatum de overeenkomst opzegt. Na omzetting in een overeenkomst voor onbepaalde tijd is de overeenkomst opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.
 3. Voor beëindiging van uw cloud-dienst geldt het volgende:
 • U geeft per chat of via het contactformulier aan welke cloud-dienst(en) u wilt beëindigen.
 • Per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw verzoek. Volg de instructies en bevestig de beëindiging per e-mail. Pas daarna wordt uw beëindigingsverzoek verwerkt.

 4. Voor wijziging van uw abonnement, bijvoorbeeld bij een verhuizing, houdt u dan rekening met de nodige voorbereiding en doorlooptijd. Geef uw nieuwe adres daarom tijdig door. Bekijk bij 'Verhuizing doorgeven' wat u het beste kunt doen als u gaat verhuizen.

Naar verhuizing doorgeven

Tevredenheidsgarantie

Voor verschillende cloud-diensten, die u via kpn.com/cloud koopt, geldt een tevredenheidsgarantie. Voldoet de cloud-dienst niet aan uw verwachting, dan kunt u binnen 30 dagen na bestelling gratis uw abonnement opzeggen. Als u voldoet aan onderstaande voorwaarden, krijgt u het abonnementsgeld terug.

Voorwaarden tevredenheidsgarantie

 • Om gebruik te kunnen maken van de tevredenheidsgarantie moet de cloud-dienst binnen 30 kalenderdagen na de besteldatum door u zijn beëindigd.
 • Om uw abonnementsgeld terug te krijgen, dient u het tevredenheidsgarantieformulier in te vullen en binnen 10 kalenderdagen na uw opzegging te versturen. U ontvangt automatisch een ontvangstbevestiging.
  LET OP: met het insturen van het tevredenheidsgarantieformulier kunt u de cloud-dienst niet opzeggen!
 • Als u voldoet aan alle voorwaarden in dit document, wordt uw abonnementsgeld binnen 30 kalenderdagen teruggestort op uw rekening. Dit is gerekend vanaf de datum van ontvangst van het geld-retour formulier. U kunt alleen aanspraak maken op de tevredenheidsgarantie als u de eerste factuur volledig heeft betaald.
 • Alleen de abonnementskosten van de opgezegde cloud-dienst worden vergoed tot een maximum van 1 maand. Eventueel andere kosten die vermeld staan op de factuur worden niet vergoed.
 • U kunt maximaal eenmaal per cloud-dienst gebruik maken van de tevredenheidsgarantie.
 • De tevredenheidsgarantie geldt niet voor de aankoop van domeinnamen (separaat of als onderdeel van een domein gerelateerde dienst, zoals bijvoorbeeld Office 365). Wel hebt u de mogelijkheid om bij het opzeggen van een domein gerelateerde dienst het bijbehorende domein tegen betaling te behouden.

Naar formulier tevredenheidsgarantie

Naar beëindiging cloud-diensten