Exchange Online

Altijd en overal e-mail en agenda

Mis geen e-mail

 • Overal toegang tot uw e-mail, agenda en contacten
 • Werkt met een veilige, versleutelde verbinding
 • Hulp bij installatie en bij vragen
Voor iedere onderneming is e-mail van groots belang. Lees met Exchange Online uw e-mail waar u maar wilt op uw telefoon, tablet, pc of online via de webinterface. U mist zo nooit een belangrijke e-mail.

Kies het aantal licenties
Aantal
Cloud-dienst
Prijs per licentie
Exchange Online Instap
Basis postvak met 2 GB e-mail
€ 1,70
 
Exchange Online Premium
50 GB e-mail, agenda en contactpersonen
€ 3,40
 
Alle genoemde tarieven zijn per maand exclusief btw.

De voordelen op een rij

Kies uw eigen domeinnaam

Professionele e-mail met de naam van uw bedrijf in uw mailadres (uwnaam@uwbedrijfsnaam.nl).

Overal toegang

E-mail thuis of op kantoor met uw eigen mailprogramma zoals Outlook. Onderweg op uw altijd gesynchroniseerde telefoon of overal waar u wilt met de webinterface van Exchange Online.

Geen investeringen

U hoeft niet te investeren in een eigen mailserver. U betaalt eenvoudig per maand, per medewerker.

Extra info

Waarom Exchange Online?
Met Exchange Online beschikt u overal over uw e-mailgegevens, inclusief contactpersonen, agenda en een eigen domeinnaam. Uw mailboxen zijn standaard uitgerust met een ingebouwde spam en anti-virus controle en u hebt een ruime hoeveelheid opslag (vanaf 2 GB). Exchange Online is gebaseerd op Office 365 van Microsoft. U hebt een professionele mailoplossing voor uw bedrijf zonder dat u zelf hoeft te investeren in de aanschaf of beheer van een mailserver. 

Kies een professioneel e-mailadres 
Geef uw e-mailadres een professionele uitstraling met een domeinnaam bijvoorbeeld info@bakkerijdegroot.nl en koppel deze eenvoudig aan uw website, blog of webshop. Wij regelen het hele proces voor u. Ook als u uw bestaande domeinnaam wilt verhuizen. U hebt al een professionele domeinnaam vanaf € 0,33 per maand.

Wat is het verschil tussen Exchange Online Instap en Exchange Online Premium?

Exchange Online Instap
Exchange Online Instap is een POP mailbox. Met POP (Post Office Protocol) haalt u e-mails op zoals u vroeger post zou ophalen bij een postkantoor. U identificeert zich, de medewerker kijkt of er nieuwe post voor u is en geeft deze aan u mee. Uw mailprogramma doet met POP hetzelfde: hij verbindt met de server, zegt voor welk e-mailadres hij de mail op komt halen, en de server geeft de nieuwe berichten mee. Uw mailprogramma haalt deze naar uw computer zodat u ze kunt lezen. De berichten staan dan op uw computer en niet meer op de server.

Exchange Online Instap is ideaal voor webmail gebruikers of als u maar op 1 locatie uw mail leest. Met € 1,70 per mailbox (ex. BTW) is Instap ook nog eens goed voor uw portemonnee! U beschikt over een ruime mailbox van 2 GB. 

Exchange Online Premium
Exchange Online Premium is absoluut de luxe uitvoering van het product. Met een Premium mailbox kunt u uw e-mail instellen op uw tablet, computers op meerdere locaties of zelfs uw telefoon. Waar u ook bent, de inhoud van uw mailbox is overal precies hetzelfde. U ziet nieuwe mails altijd direct binnen komen omdat uw mailprogramma de verbinding met de server open houdt.

Exchange Online Premium werkt volgens IMAP. IMAP (Internet Message Access Protocol) is zeer geschikt om e-mail te behandelen vanaf verschillende computers, vooral met de opkomst van mobiele apparaten. Alle ingekomen, gelezen en verzonden mailtjes kunt u overal en altijd inzien omdat ze opgeslagen blijven op de server. Een ander voordeel van IMAP is dat wanneer het gebruikte apparaat kapot gaat, uw e-mail nog veilig op de server staat. Waar IMAP alleen de mail synchroniseert, zorgt het Exchange account er ook voor dat uw contactpersonen en agenda meegenomen worden! De mailbox instellen is dan ook lekker simpel! U hebt een forse mailbox van 50 GB tot uw beschikking. 

Installatieservice
Bent u niet zo handig met mail-instellingen en besteedt u uw tijd liever aan andere zaken? Dat kan ook. Met Installatieservice van KPN installeren en configureren onze experts Exchange Online voor u. Voor slechts eenmalig € 35,- kunt u direct aan de slag.

Handleidingen en tips

E-mail in de Cloud met Exchange Online: zo stel je het in!

Bekijk de handleidingen, veelgestelde vragen en tips over Exchange Online

Dienstbeschrijving Office 365 varianten (PDF) 

Bekijk alle Office-producten van KPN
Inloggen met uw Exchange Online account 
Bij aanschaf van Exchange Online krijgt u de login-gegevens voor uw online omgeving. In deze omgeving maakt u gebruikers met bijbehorende mailadressen aan. Vanaf dat moment kunnen de gebruikers aan de slag met Exchange Online. In uw online omgeving en in de handleiding vindt u informatie over het instellen van uw mailprogramma’s op uw pc en telefoon.

Systeemeisen

Outlook Outlook 2007 en nieuwer
Outlook licenties Niet inbegrepen
Online Outlook Web App: Online versie van Outlook
Browsers Internet Explorer 8+, laatste versies van: Firefox, Safari, Chrome
Mac Outlook for Mac 2011, Microsoft Entourage 2008 for Mac
Mobiel Smartphones die ondersteuning bieden voor Exchange Active Sync zoals Apple iPhone en iPad, de meeste Android telefoons en Windows Phone.
Voorwaarden, abonnement en beëindiging
 1. Op uw cloud-dienst zijn voorwaarden van toepassing.
 2. Het abonnement op uw cloud-dienst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en is opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand. Domeinnamen zijn hiervan uitgezonderd. Het contract voor een domeinnaam wordt aangegaan voor 1 jaar (12 maanden) en wordt na afloop van 1 jaar (12 maanden) omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, tenzij u 1 maand voor het einde van de contractdatum de overeenkomst opzegt. Na omzetting in een overeenkomst voor onbepaalde tijd is de overeenkomst opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.
 3. Voor beëindiging van uw cloud-dienst geldt het volgende:
 • U geeft per chat of via het contactformulier aan welke cloud-dienst(en) u wilt beëindigen.
 • Per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw verzoek. Volg de instructies en bevestig de beëindiging per e-mail. Pas daarna wordt uw beëindigingsverzoek verwerkt.

 4. Voor wijziging van uw abonnement, bijvoorbeeld bij een verhuizing, houdt u dan rekening met de nodige voorbereiding en doorlooptijd. Geef uw nieuwe adres daarom tijdig door. Bekijk bij 'Verhuizing doorgeven' wat u het beste kunt doen als u gaat verhuizen.

Naar verhuizing doorgeven

Tevredenheidsgarantie

Voor verschillende cloud-diensten, die u via kpn.com/cloud koopt, geldt een tevredenheidsgarantie. Voldoet de cloud-dienst niet aan uw verwachting, dan kunt u binnen 30 dagen na bestelling gratis uw abonnement opzeggen. Als u voldoet aan onderstaande voorwaarden, krijgt u het abonnementsgeld terug.

Voorwaarden tevredenheidsgarantie

 • Om gebruik te kunnen maken van de tevredenheidsgarantie moet de cloud-dienst binnen 30 kalenderdagen na de besteldatum door u zijn beëindigd.
 • Om uw abonnementsgeld terug te krijgen, dient u het tevredenheidsgarantieformulier in te vullen en binnen 10 kalenderdagen na uw opzegging te versturen. U ontvangt automatisch een ontvangstbevestiging.
  LET OP: met het insturen van het tevredenheidsgarantieformulier kunt u de cloud-dienst niet opzeggen!
 • Als u voldoet aan alle voorwaarden in dit document, wordt uw abonnementsgeld binnen 30 kalenderdagen teruggestort op uw rekening. Dit is gerekend vanaf de datum van ontvangst van het geld-retour formulier. U kunt alleen aanspraak maken op de tevredenheidsgarantie als u de eerste factuur volledig heeft betaald.
 • Alleen de abonnementskosten van de opgezegde cloud-dienst worden vergoed tot een maximum van 1 maand. Eventueel andere kosten die vermeld staan op de factuur worden niet vergoed.
 • U kunt maximaal eenmaal per cloud-dienst gebruik maken van de tevredenheidsgarantie.
 • De tevredenheidsgarantie geldt niet voor de aankoop van domeinnamen (separaat of als onderdeel van een domein gerelateerde dienst, zoals bijvoorbeeld Office 365). Wel hebt u de mogelijkheid om bij het opzeggen van een domein gerelateerde dienst het bijbehorende domein tegen betaling te behouden.

Naar formulier tevredenheidsgarantie

Naar beëindiging cloud-diensten