Webhosting Windows

Vertel uw verhaal. Maak vandaag nog een website.

Alles om uw website op internet te plaatsen 

 • Uw eigen website met onbeperkte ruimte
 • Uw website eenvoudig ontwerpen en beheren 
 • Veilig opgeslagen op de KPN server in Nederland
Bouw met Parallels Presence Builder (gratis inbegrepen) in een mum van tijd uw eigen website en maak gebruik van Microsoft producten zoals ASP, ASP.NET en Microsoft SQL-servers. U hebt onbeperkt dataverkeer en webruimte.

Kies zelf uw domeinnaam; gratis inbegrepen! 
Webhosting Online Windows
Cloud-dienst
Prijs per maand
Webhosting Online Windows
€ 6,00
 
Alle genoemde tarieven zijn per maand exclusief btw.

De voordelen op een rij

Vertel uw verhaal

Creëer uw eigen website met Microsoft producten. Geschikt voor complexere websites die op Windows draaien. 

Onbeperkt webspace

Met Webhosting Online krijgt u onbeperkt webruimte waarmee u eenvoudig uw eigen website online plaatst.

Veilig en betrouwbaar

Alle bestanden worden veilig opgeslagen in de datacenters van KPN. U kunt altijd een back-up van uw bestanden maken en terugplaatsen als er iets misgaat.

Extra info

Waarom hebt u webhosting nodig?

Een domeinnaam is uw adres op internet. Het is de eerste steen die gelegd wordt, de basis van uw online bestaan. Bouw vervolgens een huis op deze lege kavel d.m.v. Webhosting Online en richt het in met uw eigen website.

Ook professioneel mailen? Plaats een brievenbus met Exchange Online en maak uw e-mailadressen aan. U kunt veilig mailen met uw domeinnaam bijvoorbeeld info@bakkerijdegroot.nl. Zo raakt u uw e-mailadres niet kwijt (tenzij u het zelf opheft), verstuurt u nieuwsbrieven en bent u overal bereikbaar.

Open een winkel aan huis met WebsiteMaker Premium+. Run een eigen webshop en verkoop uw producten eenvoudig online.

Wat is webhosting?

Met KPN Webhosting huurt u een stukje ruimte voor uw website op een server (grote computer) van KPN. Deze server deelt u met andere klanten van KPN. Hierdoor profiteert u van de beste prijs-kwaliteitverhouding. KPN verzorgt het volledige beheer en onderhoud van de server. Hier hebt u helemaal geen omkijken naar!

Voor het starten van een website hebt u naast het registreren van een domeinnaam dus ook webhosting nodig. Met bijvoorbeeld WordPress (een gebruiksvriendelijk content management systeem wat al 74 miljoen keer gebruikt is) bouwt u eenvoudig uw nieuwe website die u direct live kunt zetten. U hebt geen technische kennis nodig. Webhosting Online is nu inclusief een gratis domeinnaam.

Wat is het verschil tussen Webhosting Online Linux en Windows?

Bij Webhosting Online Linux hebt u de keuze uit talloze applicaties zoals WordPress, Drupal, en Joomla. Voor de kenners zijn PHP (programmeertaal) en MySQL (database management systeem) uiteraard ook beschikbaar.

U kiest Webhosting Online Windows voor complexere websites en als u Microsoft producten zoals ASP (technologie om pagina's dynamisch - zoals de gebruiker ze in zijn browser te zien krijgt - op te laten bouwen), ASP.NET (opvolger van ASP) en Microsoft SQL-servers (database beheersysteem) gebruikt.

Nog een ander belangrijk verschil, op Linux kunt u alle applicaties gebruiken, op Windows niet.

Meest verkocht: Webhosting Online Linux

De meeste klanten kiezen voor Linux vanwege het gebruiksgemak en de grote keuze aan applicaties zoals WordPress, Drupal en Joomla. 

Meer informatie, handleidingen en tips

Ontdek Webhosting Online

Bekijk de handleidingen, veelgestelde vragen en tips over Webhosting Online

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u ter bevestiging een e-mail. In deze e-mail vindt u ook uw inloggegevens voor uw beheeromgeving Zelfservice Cloud. Hier beheert u Webhosting Online.

Meer informatie zoals handleidingen en veelgestelde vragen vindt u op onze servicepagina
Voorwaarden, abonnement en beëindiging
 1. Op uw cloud-dienst zijn voorwaarden van toepassing.
 2. Het abonnement op uw cloud-dienst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en is opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand. Domeinnamen zijn hiervan uitgezonderd. Het contract voor een domeinnaam wordt aangegaan voor 1 jaar (12 maanden) en wordt na afloop van 1 jaar (12 maanden) omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, tenzij u 1 maand voor het einde van de contractdatum de overeenkomst opzegt. Na omzetting in een overeenkomst voor onbepaalde tijd is de overeenkomst opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.
 3. Voor beëindiging van uw cloud-dienst geldt het volgende:
 • U geeft per chat of via het contactformulier aan welke cloud-dienst(en) u wilt beëindigen.
 • Per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw verzoek. Volg de instructies en bevestig de beëindiging per e-mail. Pas daarna wordt uw beëindigingsverzoek verwerkt.

 4. Voor wijziging van uw abonnement, bijvoorbeeld bij een verhuizing, houdt u dan rekening met de nodige voorbereiding en doorlooptijd. Geef uw nieuwe adres daarom tijdig door. Bekijk bij 'Verhuizing doorgeven' wat u het beste kunt doen als u gaat verhuizen.

Naar verhuizing doorgeven

Tevredenheidsgarantie

Voor verschillende cloud-diensten, die u via kpn.com/cloud koopt, geldt een tevredenheidsgarantie. Voldoet de cloud-dienst niet aan uw verwachting, dan kunt u binnen 30 dagen na bestelling gratis uw abonnement opzeggen. Als u voldoet aan onderstaande voorwaarden, krijgt u het abonnementsgeld terug.

Voorwaarden tevredenheidsgarantie

 • Om gebruik te kunnen maken van de tevredenheidsgarantie moet de cloud-dienst binnen 30 kalenderdagen na de besteldatum door u zijn beëindigd.
 • Om uw abonnementsgeld terug te krijgen, dient u het tevredenheidsgarantieformulier in te vullen en binnen 10 kalenderdagen na uw opzegging te versturen. U ontvangt automatisch een ontvangstbevestiging.
  LET OP: met het insturen van het tevredenheidsgarantieformulier kunt u de cloud-dienst niet opzeggen!
 • Als u voldoet aan alle voorwaarden in dit document, wordt uw abonnementsgeld binnen 30 kalenderdagen teruggestort op uw rekening. Dit is gerekend vanaf de datum van ontvangst van het geld-retour formulier. U kunt alleen aanspraak maken op de tevredenheidsgarantie als u de eerste factuur volledig heeft betaald.
 • Alleen de abonnementskosten van de opgezegde cloud-dienst worden vergoed tot een maximum van 1 maand. Eventueel andere kosten die vermeld staan op de factuur worden niet vergoed.
 • U kunt maximaal eenmaal per cloud-dienst gebruik maken van de tevredenheidsgarantie.
 • De tevredenheidsgarantie geldt niet voor de aankoop van domeinnamen (separaat of als onderdeel van een domein gerelateerde dienst, zoals bijvoorbeeld Office 365). Wel hebt u de mogelijkheid om bij het opzeggen van een domein gerelateerde dienst het bijbehorende domein tegen betaling te behouden.

Naar formulier tevredenheidsgarantie

Naar beëindiging cloud-diensten