Webhosting Windows

Vertel uw verhaal. Maak vandaag nog een website.

Alles om uw website op internet te plaatsen

 • Uw eigen website met onbeperkt webspace
 • Registreer uw naam als domeinnaam (url) 
 • Uw website eenvoudig ontwerpen en beheren
Bouw met Parallels Presence Builder (gratis inbegrepen) in een mum van tijd uw eigen website en maak gebruik van Microsoft producten zoals ASP, ASP.NET en Microsoft SQL-servers. U hebt onbeperkt dataverkeer en webspace.

Kies zelf uw domeinnaam; gratis inbegrepen! 
Webhosting Online Windows
Cloud-dienst
Prijs per maand
Webhosting Online Windows
€ 6,00
 
Alle genoemde tarieven zijn per maand exclusief btw.

De voordelen op een rij

Vertel uw verhaal

Creëer uw eigen website met Microsoft producten. Geschikt voor complexere websites die op Windows draaien. 

Onbeperkt webspace

Met Webhosting Online krijgt u onbeperkt webruimte waarmee u eenvoudig uw eigen website online plaatst.

Veilig en betrouwbaar

Alle bestanden worden veilig opgeslagen in de datacenters van KPN. U kunt altijd een back-up van uw bestanden maken en terugplaatsen als er iets misgaat.

Extra info

U bouwt eenvoudig een nieuwe website die u direct live kunt zetten. U hebt geen voorkennis nodig. Webhosting Online biedt onbeperkt webspace inclusief een gratis domeinnaam.

Wat zijn de verschillen tussen Webhosting Online Linux en Webhosting Online Windows?

Bij Webhosting Online Linux hebt u de keuze uit talloze applicaties zoals Drupal, WordPress en Joomla. PHP en MySQL zijn uiteraard ook beschikbaar. U kiest Webhosting Online Windows voor complexere websites en gebruikt Microsoft producten zoals ASP, ASP.NET en Microsoft SQL-servers

De meeste klanten kiezen voor Linux vanwege het gebruikersgemak en de grote keuze van applicaties. Het is niet mogelijk om alle applicaties te installeren op Windows, op Linux wel. Meer weten over de verschillen?

Lees meer over de verschillen tussen Webhosting Online Linux en Webhosting Online Windows

Handleidingen en tips

Bekijk de handleidingen, veelgestelde vragen en tips over Webhosting Online Linux en Windows

Bekijk alle hosting producten van KPN
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u ter bevestiging een e-mail. In deze e-mail vindt u ook uw inloggegevens voor uw beheeromgeving Zelfservice Cloud. Hier beheert u Webhosting Online.

Meer informatie zoals handleidingen en veelgestelde vragen vindt u op onze servicepagina
Voorwaarden, abonnement en beëindiging
 1. Op uw cloud-dienst zijn voorwaarden van toepassing.
 2. Het abonnement op uw cloud-dienst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en is opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand. Domeinnamen zijn hiervan uitgezonderd. Het contract voor een domeinnaam wordt aangegaan voor 1 jaar (12 maanden) en wordt na afloop van 1 jaar (12 maanden) omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, tenzij u 1 maand voor het einde van de contractdatum de overeenkomst opzegt. Na omzetting in een overeenkomst voor onbepaalde tijd is de overeenkomst opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.
 3. Voor beëindiging van uw cloud-dienst geldt het volgende:
 • U geeft per chat of via het contactformulier aan welke cloud-dienst(en) u wilt beëindigen.
 • Per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw verzoek. Volg de instructies en bevestig de beëindiging per e-mail. Pas daarna wordt uw beëindigingsverzoek verwerkt.

 4. Voor wijziging van uw abonnement, bijvoorbeeld bij een verhuizing, houdt u dan rekening met de nodige voorbereiding en doorlooptijd. Geef uw nieuwe adres daarom tijdig door. Bekijk bij 'Verhuizing doorgeven' wat u het beste kunt doen als u gaat verhuizen.

Naar verhuizing doorgeven

Tevredenheidsgarantie

Voor verschillende cloud-diensten, die u via kpn.com/cloud koopt, geldt een tevredenheidsgarantie. Voldoet de cloud-dienst niet aan uw verwachting, dan kunt u binnen 30 dagen na bestelling gratis uw abonnement opzeggen. Als u voldoet aan onderstaande voorwaarden, krijgt u het abonnementsgeld terug.

Voorwaarden tevredenheidsgarantie

 • Om gebruik te kunnen maken van de tevredenheidsgarantie moet de cloud-dienst binnen 30 kalenderdagen na de besteldatum door u zijn beëindigd.
 • Om uw abonnementsgeld terug te krijgen, dient u het tevredenheidsgarantieformulier in te vullen en binnen 10 kalenderdagen na uw opzegging te versturen. U ontvangt automatisch een ontvangstbevestiging.
  LET OP: met het insturen van het tevredenheidsgarantieformulier kunt u de cloud-dienst niet opzeggen!
 • Als u voldoet aan alle voorwaarden in dit document, wordt uw abonnementsgeld binnen 30 kalenderdagen teruggestort op uw rekening. Dit is gerekend vanaf de datum van ontvangst van het geld-retour formulier. U kunt alleen aanspraak maken op de tevredenheidsgarantie als u de eerste factuur volledig heeft betaald.
 • Alleen de abonnementskosten van de opgezegde cloud-dienst worden vergoed tot een maximum van 1 maand. Eventueel andere kosten die vermeld staan op de factuur worden niet vergoed.
 • De tevredenheidsgarantie geldt alleen voor cloud-diensten die zijn gekocht via kpn.com/cloud vanaf 5 mei 2014.
 • U kunt maximaal eenmaal per cloud-dienst gebruik maken van de tevredenheidsgarantie.
 • De tevredenheidsgarantie geldt niet voor de aankoop van domeinnamen (separaat of als onderdeel van een domein gerelateerde dienst, zoals bijvoorbeeld Office 365). Wel hebt u de mogelijkheid om bij het opzeggen van een domein gerelateerde dienst het bijbehorende domein tegen betaling te behouden.

Naar formulier tevredenheidsgarantie

Naar beëindiging cloud-diensten