RankingCoach

Op internet gevonden worden

Hoog scoren in Google zonder technische kennis

 • Meer bezoekers op uw website
 • U hoeft geen specialist te zijn
 • U hebt geen dure SEO-adviseur nodig

U wilt natuurlijk dat potentiële nieuwe klanten uw website goed vinden op internet. Met rankingCoach hebt u geen technische kennis nodig om uw website hoog te laten scoren in zoekmachines zoals Google.

Alle genoemde tarieven zijn per maand exclusief btw.

Kies uw pakket
Cloud-dienst
Prijs per dienst
rankingCoach Basic
€ 9,99
 
.

De voordelen op een rij

Eenvoudige stappen

Online marketing met rankingCoach is verbluffend eenvoudig. U zet in korte tijd de basisstappen.

Meetbare resultaten

De analyse- en monitortools geven u inzicht en helpen uw website aan de top te houden!

Kosten verlagen

Bespaar elke maand honderden euro's. U hebt geen dure SEO-specialisten of adviseurs nodig.

Extra info

U wilt natuurlijk dat potentiële nieuwe klanten uw website goed vinden op internet. Met rankingCoach is dat nu heel eenvoudig! Snel en voordelig toont de innovatieve SEO-software hoe u beter en sneller in online zoekmachines zoals Google gevonden wordt. Dat betekent niets anders dan meer opdrachten en meer omzet! 

Als u uw domeinnaam naar KPN wilt overzetten is dit met rankingCoach ook mogelijk. Hiervoor kunt u tijdens uw bestelling bekijken of uw domeinnaam daarvoor geschikt is. Nadat u alle instellingen, zoekwoorden en concurrenten hebt opgeslagen, worden uw opdrachten automatisch voor u gemaakt en afgestemd op uw webpagina. 

Elke opdracht bevat een videohandleiding die precies uitlegt wat u moet doen. U vinkt de opdracht af nadat deze is voltooid. Voor alle opdrachten die op de webpagina worden uitgevoerd, controleert rankingCoach vervolgens de correcte uitvoering. Als u een fout hebt gemaakt, krijgt u hierover een foutmelding.

Bekijk het verschil tussen rankingCoach Basic en rankingCoach Plus

rankingCoach Basic rankingCoach Plus Beschrijving
Voor 1 website
Gedetailleerde video-handleidingen, concurrentievergelijking, zoekwoordonderzoek en tot een bepaald niveau optimalisatie-opdrachten.
Voor 3 websites
Gedetailleerde video-handleidingen, meer concurrentievergelijkingen, zoekwoordonderzoek en meer optimalisatie-opdrachten. 


Handige documenten

Lees de handige info over RankingCoach 
Meer service
 
Naar de servicepagina rankingCoach


Meer weten over andere hosting en website producten van KPN?

Bekijk alle hosting en website producten 


Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u ter bevestiging een e-mail met daarin de inloggegevens. U hoeft alleen maar in te loggen. Software installeren is niet nodig.

Het enige dat u voor rankingCoach nodig hebt, is een werkende internetverbinding en een browser.
Voorwaarden, abonnement en beëindiging
 1. Op uw cloud-dienst zijn voorwaarden van toepassing.
 2. Het abonnement op uw cloud-dienst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en is opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand. Domeinnamen zijn hiervan uitgezonderd. Het contract voor een domeinnaam wordt aangegaan voor 1 jaar (12 maanden) en wordt na afloop van 1 jaar (12 maanden) omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, tenzij u 1 maand voor het einde van de contractdatum de overeenkomst opzegt. Na omzetting in een overeenkomst voor onbepaalde tijd is de overeenkomst opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.
 3. Voor beëindiging van uw cloud-dienst geldt het volgende:
 • U geeft per chat of via het contactformulier aan welke cloud-dienst(en) u wilt beëindigen.
 • Per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw verzoek. Volg de instructies en bevestig de beëindiging per e-mail. Pas daarna wordt uw beëindigingsverzoek verwerkt.

 4. Voor wijziging van uw abonnement, bijvoorbeeld bij een verhuizing, houdt u dan rekening met de nodige voorbereiding en doorlooptijd. Geef uw nieuwe adres daarom tijdig door. Bekijk bij 'Verhuizing doorgeven' wat u het beste kunt doen als u gaat verhuizen.

Naar verhuizing doorgeven

Tevredenheidsgarantie

Voor verschillende cloud-diensten, die u via kpn.com/cloud koopt, geldt een tevredenheidsgarantie. Voldoet de cloud-dienst niet aan uw verwachting, dan kunt u binnen 30 dagen na bestelling gratis uw abonnement opzeggen. Als u voldoet aan onderstaande voorwaarden, krijgt u het abonnementsgeld terug.

Voorwaarden tevredenheidsgarantie

 • Om gebruik te kunnen maken van de tevredenheidsgarantie moet de cloud-dienst binnen 30 kalenderdagen na de besteldatum door u zijn beëindigd.
 • Om uw abonnementsgeld terug te krijgen, dient u het tevredenheidsgarantieformulier in te vullen en binnen 10 kalenderdagen na uw opzegging te versturen. U ontvangt automatisch een ontvangstbevestiging.
  LET OP: met het insturen van het tevredenheidsgarantieformulier kunt u de cloud-dienst niet opzeggen!
 • Als u voldoet aan alle voorwaarden in dit document, wordt uw abonnementsgeld binnen 30 kalenderdagen teruggestort op uw rekening. Dit is gerekend vanaf de datum van ontvangst van het geld-retour formulier. U kunt alleen aanspraak maken op de tevredenheidsgarantie als u de eerste factuur volledig heeft betaald.
 • Alleen de abonnementskosten van de opgezegde cloud-dienst worden vergoed tot een maximum van 1 maand. Eventueel andere kosten die vermeld staan op de factuur worden niet vergoed.
 • U kunt maximaal eenmaal per cloud-dienst gebruik maken van de tevredenheidsgarantie.
 • De tevredenheidsgarantie geldt niet voor de aankoop van domeinnamen (separaat of als onderdeel van een domein gerelateerde dienst, zoals bijvoorbeeld Office 365). Wel hebt u de mogelijkheid om bij het opzeggen van een domein gerelateerde dienst het bijbehorende domein tegen betaling te behouden.

Naar formulier tevredenheidsgarantie

Naar beëindiging cloud-diensten