Webhosting Online Windows | Maak een professionele website voor uw bedrijf

 • Uw eigen website met onbeperkt webspace
 • Uw bedrijfsnaam als domeinnaam (url) registreren
 • Alle tools om uw website eenvoudig te ontwerpen en te beheren

Met Webhosting Online krijgt u alle middelen om een website voor uw bedrijf op internet te plaatsen en deze makkelijk en overzichtelijk te beheren. De Parallels Presence Builder is gratis inbegrepen, en u kunt gebruik maken van het Microsoft ASP.NET framework en Microsoft SQL server. U hebt onbeperkt dataverkeer en veel webspace.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief btw.
4,
95
/mnd

Alles over Webhosting Online

Hoe werkt het?

Webhosting Online biedt onbeperkt webspace inclusief een domeinnaam.

Met de Parallels Presence Builder kunt u snel en eenvoudig een nieuwe website creëren en direct live zetten, er is geen voorkennis nodig. U kunt gebruik maken van het Microsoft ASP.NET framework en Microsoft SQL databases.".

Handige documenten 

Voordelen

 • U hebt geen kennis nodig van HTML of programmeertalen. Met de Parallels Presence Builder maakt u uw website direct eenvoudig aan.
 • Veilig en betrouwbaar. Alle bestanden worden veilig opgeslagen in datacenters van KPN.
 • U kunt altijd een back-up van uw bestanden maken en terugplaatsen als er iets mis gaat.
   

Versies

Webhosting Online Windows is vooral geschikt voor mensen die veel gebruikmaken van Microsoft voor hun website, van de databases Access of Microsoft SQL en programmeren in Visual Basic, C# of ASP.
 

Installatie en levering

Tevredenheidsgarantie

Voor verschillende cloud-diensten, die u via kpn.com/cloud koopt, geldt een tevredenheidsgarantie. Voldoet de cloud-dienst niet aan uw verwachting, dan kunt u binnen 30 dagen na bestelling gratis uw abonnement opzeggen. Als u voldoet aan onderstaande voorwaarden, krijgt u het abonnementsgeld terug.

Voorwaarden tevredenheidsgarantie
 • Om gebruik te kunnen maken van de tevredenheidsgarantie moet de cloud-dienst binnen 30 kalenderdagen na de besteldatum door u zijn beëindigd.
 • Om uw abonnementsgeld terug te krijgen, dient u het tevredenheidsgarantieformulier in te vullen en binnen 10 kalenderdagen na uw opzegging te versturen. U ontvangt automatisch een ontvangstbevestiging.
  LET OP: met het insturen van het tevredenheidsgarantieformulier kunt u de cloud-dienst niet opzeggen!
 • Als u voldoet aan alle voorwaarden in dit document, wordt uw abonnementsgeld binnen 30 kalenderdagen teruggestort op uw rekening. Dit is gerekend vanaf de datum van ontvangst van het geld-retour formulier. U kunt alleen aanspraak maken op de tevredenheidsgarantie als u de eerste factuur volledig heeft betaald.
 • Alleen de abonnementskosten van de opgezegde cloud-dienst worden vergoed tot een maximum van 1 maand. Eventueel andere kosten die vermeld staan op de factuur worden niet vergoed.
 • De tevredenheidsgarantie geldt alleen voor cloud-diensten die zijn gekocht via kpn.com/cloud vanaf 5 mei 2014.
 • U kunt maximaal eenmaal per cloud-dienst gebruik maken van de tevredenheidsgarantie.
 • De tevredenheidsgarantie geldt niet voor de aankoop van domeinnamen (separaat of als onderdeel van een domein gerelateerde dienst, zoals bijvoorbeeld Office 365). Wel hebt u de mogelijkheid om bij het opzeggen van een domein gerelateerde dienst het bijbehorende domein tegen betaling te behouden.Voorwaarden, abonnement wijzigen, duur en beëindiging

 1. Op uw cloud-dienst zijn voorwaarden van toepassing.
 2. Het abonnement op uw cloud-dienst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en is maandelijks opzegbaar. Domeinnamen zijn hiervan uitgezonderd. Het contract voor een domeinnaam wordt aangegaan voor 1 jaar (12 maanden) en wordt daarna, zonder opzegging telkens stilzwijgend met 1 jaar verlengd.
 3. Voor beëindiging van uw cloud-dienst geldt het volgende:
  • U geeft per chat of via het contactformulier aan welke cloud-dienst(en) u wilt beëindigen.
  • Per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw verzoek. Volg de instructies en bevestig de beëindiging per e-mail. Pas daarna wordt uw beëindigingsverzoek verwerkt.
Het abonnement op een domeinnaam dient u minimaal 1 maand voor de afloop van de contractperiode te beëindigen. De aan de domeinnaam gekoppelde dienst (bijvoorbeeld Office 365) kunt u wél maandelijks beëindigen.

4. Voor wijziging van uw abonnement, bijvoorbeeld bij een verhuizing, houdt u dan rekening met de nodige voorbereiding en doorlooptijd. Geef uw nieuwe adres daarom tijdig door. Bekijk bij 'Verhuizing doorgeven' wat u het beste kunt doen als u gaat verhuizen.

> Verhuizing doorgeven

Uw bestelling

Maandelijkse abonnementskosten

Webhosting Online Windows € 4,95
 
Totale kosten abonnement p/mnd
(Excl. BTW)
€ 4,95
BTW 21% € 1,04
Totaal kosten abonnement p/mnd (Incl. BTW)
€ 5,99

Meer over Webhosting Online

Bekijk de voorbeeldfactuur voor een overzicht van maandelijkse kosten.

> Naar voorbeeldfactuur Cloud-diensten

Hebt u een vraag?

Laat het ons weten. Wij helpen u graag!

Waarom Cloud-diensten?

KPN-KPNZM:/vinkje.pngGeselecteerd door KPN

KPN-KPNZM:/vinkje.pngOnafhankelijk advies

KPN-KPNZM:/vinkje.png1 factuur en maandelijks* opzegbaar

*Met uitzondering van domeinnamen