Back-up Online voor Servers

Veilig werken. Zorgeloos ondernemen.

Backup Online voor Servers van 250 GB tot 2500 GB

 • Uw data veilig opgeslagen in Nederlandse datacenters van KPN
 • Automatische backup van uw bestanden
 • Nooit meer uw bedrijfsgegevens kwijt

Met Back-up Online voor Servers maakt u via internet automatisch een back-up van de bestanden op uw server. Uw data wordt veilig opgeslagen en is eenvoudig weer terug te halen.


Kies uw Backup Online voor Servers
Cloud-dienst
Prijs per dienst
Back-up Online voor servers (500 GB)
€ 49,90
 
Alle genoemde tarieven zijn per pakket exclusief btw.

De voordelen op een rij

Altijd uw bestanden veilig in de cloud

Server crash? Met de restore functie haalt u uw bestanden gemakkelijk terug.

Veilige datacenters

Uw gegevens zijn opgeslagen in de veilige datacenters van KPN in Nederland. Alleen u hebt toegang tot uw data. Zijn de bestanden op uw laptop of computer door Ransomware onleesbaar geworden? Dan kunt u gemakkelijk uw data weer terugzetten. Ransomware kan namelijk niet bij uw gemaakte back-ups.

Kies uw back-up grootte

Hoeveel data wilt u back-uppen? Kies uw gewenste pakketgrootte.

Extra info

 • Dagelijks een automatische backup van uw bestanden. U plaatst verloren bestanden eenvoudig terug op uw pc
 • Uw bestanden worden versleuteld (encryptie) opgeslagen op 2 locaties in Nederland (Geo-redundant)
 • De dienst Back-up Online voor Servers en de datacenters zijn ISO-gecertificeerd
 • Geen investeringen in dure backup hardware
 • Backup van het gedeelte van uw document wat is aangepast (deltablokken) in plaats van volledige bestanden. Uw backup is sneller klaar. Data opslag op basis van Fair use Policy
 • Meerdere plug-ins zoals: Maak direct een backup van uw netwerkpaden, SQL, systeemstate, Hyper V of Exchange

Meer informatie, handleidingen en tips
 
Bekijk de handleidingen, veelgestelde vragen en tips over Back-up Online voor Servers

Alle veiligheidsproducten van KPN

Installatie 

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u ter bevestiging direct een e-mail. Binnen 24 uur na uw bestelling ontvangt u een 2e e-mail met de installatiegegevens van uw Back-up Online voor Servers. Na het downloaden van de software volgt u eenvoudig de instructies, waarna de software zich automatisch installeert.

Systeemeisen

Backup Online voor Servers werkt op de onderstaande besturingssystemen. U hebt een werkende internetverbinding nodig.

Windows Vista, 7, 8 en 10
Windows Server 10, 2008 en 2012
Mac OS
Linux
Voorwaarden, abonnement en beëindiging
 1. Op uw cloud-dienst zijn voorwaarden van toepassing.
 2. Het abonnement op uw cloud-dienst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en is opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand. Domeinnamen zijn hiervan uitgezonderd. Het contract voor een domeinnaam wordt aangegaan voor 1 jaar (12 maanden) en wordt na afloop van 1 jaar (12 maanden) omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, tenzij u 1 maand voor het einde van de contractdatum de overeenkomst opzegt. Na omzetting in een overeenkomst voor onbepaalde tijd is de overeenkomst opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.
 3. Voor beëindiging van uw cloud-dienst geldt het volgende:
 • U geeft per chat of via het contactformulier aan welke cloud-dienst(en) u wilt beëindigen.
 • Per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw verzoek. Volg de instructies en bevestig de beëindiging per e-mail. Pas daarna wordt uw beëindigingsverzoek verwerkt.

 4. Voor wijziging van uw abonnement, bijvoorbeeld bij een verhuizing, houdt u dan rekening met de nodige voorbereiding en doorlooptijd. Geef uw nieuwe adres daarom tijdig door. Bekijk bij 'Verhuizing doorgeven' wat u het beste kunt doen als u gaat verhuizen.

Naar verhuizing doorgeven

Tevredenheidsgarantie

Voor verschillende cloud-diensten, die u via kpn.com/cloud koopt, geldt een tevredenheidsgarantie. Voldoet de cloud-dienst niet aan uw verwachting, dan kunt u binnen 30 dagen na bestelling gratis uw abonnement opzeggen. Als u voldoet aan onderstaande voorwaarden, krijgt u het abonnementsgeld terug.

Voorwaarden tevredenheidsgarantie

 • Om gebruik te kunnen maken van de tevredenheidsgarantie moet de cloud-dienst binnen 30 kalenderdagen na de besteldatum door u zijn beëindigd.
 • Om uw abonnementsgeld terug te krijgen, dient u het tevredenheidsgarantieformulier in te vullen en binnen 10 kalenderdagen na uw opzegging te versturen. U ontvangt automatisch een ontvangstbevestiging.
  LET OP: met het insturen van het tevredenheidsgarantieformulier kunt u de cloud-dienst niet opzeggen!
 • Als u voldoet aan alle voorwaarden in dit document, wordt uw abonnementsgeld binnen 30 kalenderdagen teruggestort op uw rekening. Dit is gerekend vanaf de datum van ontvangst van het geld-retour formulier. U kunt alleen aanspraak maken op de tevredenheidsgarantie als u de eerste factuur volledig heeft betaald.
 • Alleen de abonnementskosten van de opgezegde cloud-dienst worden vergoed tot een maximum van 1 maand. Eventueel andere kosten die vermeld staan op de factuur worden niet vergoed.
 • U kunt maximaal eenmaal per cloud-dienst gebruik maken van de tevredenheidsgarantie.
 • De tevredenheidsgarantie geldt niet voor de aankoop van domeinnamen (separaat of als onderdeel van een domein gerelateerde dienst, zoals bijvoorbeeld Office 365). Wel hebt u de mogelijkheid om bij het opzeggen van een domein gerelateerde dienst het bijbehorende domein tegen betaling te behouden.

Naar formulier tevredenheidsgarantie

Naar beëindiging cloud-diensten