Domeinnaam registreren

Registreer direct uw domeinnaam

De voordelen op een rij

Binnen 1 minuut uw domein

Leg uw domeinnaam vast voor uw website, webshop, vereniging, school of bedrijf. Check of uw domeinnaam nog vrij is en registreer hem nu binnen 1 minuut.

Uw website beter vindbaar door Google

Met een eigen domein bent u beter vindbaar in zoekmachines zoals Google. Vergeet niet om naast de .nl ook de .com vast te leggen. Of wees origineel met .amsterdam of .gratis.

Creëer uw eigen online identiteit

Kies tijdens het bestellen ook voor Webhosting Online. Via 'Verder winkelen' voegt u dit eenvoudig toe aan uw winkelwagen. Met Webhosting Online bouwt u in een mum van tijd een mooie website. U hebt onbeperkt verkeer en ruimte voor uw website.

Extra info

Waarom hebt u een domeinnaam nodig?

Een domeinnaam is uw adres op internet. Het is de eerste steen die gelegd wordt, de basis van uw online bestaan. Bouw vervolgens een huis op deze lege kavel d.m.v. Webhosting Online en richt het in met uw eigen website.

Ook professioneel mailen? Plaats een brievenbus met Exchange Online en maak uw e-mailadressen aan. U kunt veilig mailen met uw domeinnaam bv info@bakkerijdegroot.nl. Zo raakt u uw e-mailadres niet kwijt (tenzij u het zelf opheft), verstuurt u nieuwsbrieven en bent u overal bereikbaar.

Open een winkel aan huis met WebsiteMaker Premium+. Run een eigen webshop en verkoop uw producten eenvoudig online.

Wat is een domeinnaam?

Deze bestaat uit een naam 'uwwebsite' en een extensie '.nl'. U kunt een domein gebruiken voor een website, blog, webshop of e-mail. 

Klik op de knop 'Check nu!' en controleer direct of uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en voor welke extensies zoals .nl, .eu, .com, .net, .info en .amsterdam 

Handleidingen en tips

Lees meer over het eenvoudig registreren van een domeinnaam

Bekijk de handleidingen, veelgestelde vragen en tips over Domeinnaam Online

Bekijk alle hosting producten van KPN
De door u gewenste online domeinnaam moet aan de volgende internationale regels voldoen:
 • Minimaal 2 karakters
 • Alleen letters uit het Nederlandse alfabet, cijfers en/of mintekens
 • Geen hoofdletters, spaties of andere vreemde tekens
 • Niet alleen maar cijfers (niet van toepassing bij de extensies. .nl, .com, .net en .org)
 • Geen branche gerelateerde benamingen
 • Geen onzedelijke woorden
   
Voorwaarden, abonnement en beëindiging
 1. Op uw cloud-dienst zijn voorwaarden van toepassing.
 2. Het abonnement op uw cloud-dienst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en is opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand. Domeinnamen zijn hiervan uitgezonderd. Het contract voor een domeinnaam wordt aangegaan voor 1 jaar (12 maanden) en wordt na afloop van 1 jaar (12 maanden) omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, tenzij u 1 maand voor het einde van de contractdatum de overeenkomst opzegt. Na omzetting in een overeenkomst voor onbepaalde tijd is de overeenkomst opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.
 3. Voor beëindiging van uw cloud-dienst geldt het volgende:
 • U geeft per chat of via het contactformulier aan welke cloud-dienst(en) u wilt beëindigen.
 • Per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw verzoek. Volg de instructies en bevestig de beëindiging per e-mail. Pas daarna wordt uw beëindigingsverzoek verwerkt.

 4. Voor wijziging van uw abonnement, bijvoorbeeld bij een verhuizing, houdt u dan rekening met de nodige voorbereiding en doorlooptijd. Geef uw nieuwe adres daarom tijdig door. Bekijk bij 'Verhuizing doorgeven' wat u het beste kunt doen als u gaat verhuizen.

Naar verhuizing doorgeven

Tevredenheidsgarantie

Voor verschillende cloud-diensten, die u via kpn.com/cloud koopt, geldt een tevredenheidsgarantie. Voldoet de cloud-dienst niet aan uw verwachting, dan kunt u binnen 30 dagen na bestelling gratis uw abonnement opzeggen. Als u voldoet aan onderstaande voorwaarden, krijgt u het abonnementsgeld terug.

Voorwaarden tevredenheidsgarantie

 • Om gebruik te kunnen maken van de tevredenheidsgarantie moet de cloud-dienst binnen 30 kalenderdagen na de besteldatum door u zijn beëindigd.
 • Om uw abonnementsgeld terug te krijgen, dient u het tevredenheidsgarantieformulier in te vullen en binnen 10 kalenderdagen na uw opzegging te versturen. U ontvangt automatisch een ontvangstbevestiging.
  LET OP: met het insturen van het tevredenheidsgarantieformulier kunt u de cloud-dienst niet opzeggen!
 • Als u voldoet aan alle voorwaarden in dit document, wordt uw abonnementsgeld binnen 30 kalenderdagen teruggestort op uw rekening. Dit is gerekend vanaf de datum van ontvangst van het geld-retour formulier. U kunt alleen aanspraak maken op de tevredenheidsgarantie als u de eerste factuur volledig heeft betaald.
 • Alleen de abonnementskosten van de opgezegde cloud-dienst worden vergoed tot een maximum van 1 maand. Eventueel andere kosten die vermeld staan op de factuur worden niet vergoed.
 • U kunt maximaal eenmaal per cloud-dienst gebruik maken van de tevredenheidsgarantie.
 • De tevredenheidsgarantie geldt niet voor de aankoop van domeinnamen (separaat of als onderdeel van een domein gerelateerde dienst, zoals bijvoorbeeld Office 365). Wel hebt u de mogelijkheid om bij het opzeggen van een domein gerelateerde dienst het bijbehorende domein tegen betaling te behouden.

Naar formulier tevredenheidsgarantie

Naar beëindiging cloud-diensten