Protection Service for Business, Workstations, Mobiles

Voor uw pc en mobiel

Veilig werken. Zorgeloos ondernemen.

 • Bescherm uw bedrijfsdata tegen online bedreigingen zoals malware en phishing
 • Anti-spyware, spamfilter, virusscanner: bescherm informatie op uw pc's en smartphone
 • Eenvoudig beheer met uw eigen management portal
Alle genoemde tarieven zijn per maand exclusief btw.

Kies uw Internet Veiligheidspakket
Cloud-dienst
Prijs per pakket
5 Workstations 5 Mobiles
€ 19,95
 
Alle genoemde tarieven zijn per maand exclusief btw.

De voordelen op een rij

Hoogwaardige beveiligingssoftware

Met F-Secure bieden wij u de beste kwaliteit beveiligingssoftware. Deze software is 4 jaar op rij uitgeroepen tot de beste bescherming door AV-Test (onafhankelijk IT-Security instituut).

Beter dan een gratis veiligheidsoplossing

Gratis beveiligingssoftware werkt veelal reactief of heeft niet de laatste virus definities. Bent u geïnfecteerd? Een betaalde versie is dan vaak de oplossing.

Complete beveiligingsoplossing

Het internet veiligheidspakket bevat meer dan anti-virus alleen. De beveiligingssoftware geeft u een melding als u een schadelijke website bezoekt. Daarnaast detecteert het pro-actief malware, en waarschuwt u voor phishing. Automatisch nieuwe updates of patches!

Extra info

Met een combinatiepakket van 2 pc's en 1 smartphone beveiligt u meerdere apparaten. Het internet veiligheidspakket voor 5 pc's en 5 smartphones bevat ook een licentie voor uw server.

Het internet veiligheidspakket bevat o.a. de volgende functionaliteiten:
 • Firewall: voorkomt ongeautoriseerde pogingen om uw pc of Mac binnen te dringen
 • Anti-virus: scant automatisch uw systemen, detecteert en verwijdert de virussen
Voor Windows zijn er meerdere functionaliteiten beschikbaar als: 
 • Browser bescherming: geeft aan of de website die u wilt bezoeken veilig is en geen bedreigingen bevat als malware of spyware. Deze software kan uw gegevens onderscheppen of uw systemen infecteren.
 • Software updater: hiermee voorkomt u meer dan 80% van de cyber aanvallen door geautomatiseerde patches op uw geïnstalleerde software zoals Windows, Flash en Adobe. 
 • DeepGuard™: proactieve, constante bescherming tegen onbekende bedreigingen. Het houdt applicatiegedrag in de gaten en stopt potentieel schadelijke activiteiten.
Meer informatie, handleidingen en tips 

Bekijk de handleidingen, veelgestelde vragen en tips over internet veiligheidspakket

Alle veiligheidsproducten van KPN
Installatie

Na bestelling, ontvangt u een aantal e-mails. In de installatiemail vindt u uw licentiecode en een download knop om uw software te installeren. Na de installatie kunt u direct gebruik maken van uw internet veiligheidspakket. De software wordt automatisch geüpdate, zodat u altijd beschikt over de laatste softwareversie. 

Let op: de licentiecode is geldig voor 1 installatie. Hebt u meerdere licenties besteld? Maak dan voor de overige apparaten uw licentiecodes aan in uw eigen beheeromgeving. Toegang en inloggegevens tot uw Zelfservice Cloud ontvangt u per e-mail na uw bestelling. Zodra u deze licentiecodes hebt aangemaakt, kunt u de software downloaden. Voer vervolgens uw aangemaakte licentie code(s) in. 
Meer weten over installatie? Lees de handleiding internet veiligheidspakket voor Windows en Mac (PDF)

Systeemeisen


Om de software te installeren dienen uw apparaten aan de volgende systeemeisen te voldoen:

Voor uw pc of Mac:

Besturingssysteem voor Windows

Windows (32-bit en 64-bit)
Windows 7
Windows 8
Windows 10

Besturingssysteem voor Mac (MacOS)

OS X versie 10.12 'Sierra'
OS X versie 10.11 'El Capitan'
OS X versie 10.10 'Yosemite'

Voor uw smarthphone en tablet:

Android smartphones en tablets
Windows Phone 8

Voor uw server:


Microsoft Exchange
Terminal servers/Citrix
SharePoint servers en EMC CAVA servers met Windows besturingssysteem
Voorwaarden, abonnement en beëindiging
 1. Op uw cloud-dienst zijn voorwaarden van toepassing.
 2. Het abonnement op uw cloud-dienst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en is opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand. Domeinnamen zijn hiervan uitgezonderd. Het contract voor een domeinnaam wordt aangegaan voor 1 jaar (12 maanden) en wordt na afloop van 1 jaar (12 maanden) omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, tenzij u 1 maand voor het einde van de contractdatum de overeenkomst opzegt. Na omzetting in een overeenkomst voor onbepaalde tijd is de overeenkomst opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.
 3. Voor beëindiging van uw cloud-dienst geldt het volgende:
 • U geeft per chat of via het contactformulier aan welke cloud-dienst(en) u wilt beëindigen.
 • Per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw verzoek. Volg de instructies en bevestig de beëindiging per e-mail. Pas daarna wordt uw beëindigingsverzoek verwerkt.

 4. Voor wijziging van uw abonnement, bijvoorbeeld bij een verhuizing, houdt u dan rekening met de nodige voorbereiding en doorlooptijd. Geef uw nieuwe adres daarom tijdig door. Bekijk bij 'Verhuizing doorgeven' wat u het beste kunt doen als u gaat verhuizen.

Naar verhuizing doorgeven

Tevredenheidsgarantie

Voor verschillende cloud-diensten, die u via kpn.com/cloud koopt, geldt een tevredenheidsgarantie. Voldoet de cloud-dienst niet aan uw verwachting, dan kunt u binnen 30 dagen na bestelling gratis uw abonnement opzeggen. Als u voldoet aan onderstaande voorwaarden, krijgt u het abonnementsgeld terug.

Voorwaarden tevredenheidsgarantie

 • Om gebruik te kunnen maken van de tevredenheidsgarantie moet de cloud-dienst binnen 30 kalenderdagen na de besteldatum door u zijn beëindigd.
 • Om uw abonnementsgeld terug te krijgen, dient u het tevredenheidsgarantieformulier in te vullen en binnen 10 kalenderdagen na uw opzegging te versturen. U ontvangt automatisch een ontvangstbevestiging.
  LET OP: met het insturen van het tevredenheidsgarantieformulier kunt u de cloud-dienst niet opzeggen!
 • Als u voldoet aan alle voorwaarden in dit document, wordt uw abonnementsgeld binnen 30 kalenderdagen teruggestort op uw rekening. Dit is gerekend vanaf de datum van ontvangst van het geld-retour formulier. U kunt alleen aanspraak maken op de tevredenheidsgarantie als u de eerste factuur volledig heeft betaald.
 • Alleen de abonnementskosten van de opgezegde cloud-dienst worden vergoed tot een maximum van 1 maand. Eventueel andere kosten die vermeld staan op de factuur worden niet vergoed.
 • U kunt maximaal eenmaal per cloud-dienst gebruik maken van de tevredenheidsgarantie.
 • De tevredenheidsgarantie geldt niet voor de aankoop van domeinnamen (separaat of als onderdeel van een domein gerelateerde dienst, zoals bijvoorbeeld Office 365). Wel hebt u de mogelijkheid om bij het opzeggen van een domein gerelateerde dienst het bijbehorende domein tegen betaling te behouden.

Naar formulier tevredenheidsgarantie

Naar beëindiging cloud-diensten