Protection Service for Business, Mobile Security

Voorkom misbruik van uw gegevens

Bescherm uw smartphone tegen indringers


Uw gegevens op uw smartphone of tablet zijn heel waardevol. U zou er niet aan moeten denken dat al deze gegevens op straat komen te liggen. Met het mobiel internet veiligheidspakket van F-secure beschermt u uw smartphone of tablet optimaal.
 • Voor slechts € 2,- /mnd beschermt u uw smartphone tegen virussen en malware
 • Blokkeer, wis of traceer uw smartphone bij diefstal of verlies
 • Geschikt voor Android smartphone en tablet en Windows Phone 8


Kies het aantal licenties
Aantal
Cloud-dienst
Prijs per licentie
Mobile Security
€ 2,00
 
Alle genoemde tarieven zijn per maand exclusief btw.

De voordelen op een rij

Complete oplossing

Bescherm u al uw persoonlijke informatie op uw smartphone of tablet zoals bestanden, foto's en contactgegevens.

Smartphone kwijt of gestolen?

Met de anti-diefstal functie kunt u uw Android smartphone traceren, leegmaken of blokkeren. Zo kan niemand bij uw waardevolle data.

Veilige app's

Met de app scan-functie voorkomt u dat u een nep app installeert van bijvoorbeeld uw bank. Ook worden uw app's continu gescand op virussen of malware.

Extra info

Met het mobiel internet veiligheidspakket beschermt u uw apparaat en data tegen misbruik. Het mobiel internet veiligheidspakket werkt op uw Android smartphone en tablet en op een Windows Phone 8.
 • Bescherming tegen virussen, spyware en malware
 • App scanning: voorkom virussen en spyware die verspreid worden via het downloaden van apps en internetgebruik
 • Bestand scanning: de software scant alle bestanden automatisch op virussen wanneer deze worden gekopieerd, gedownload, gesynchroniseerd of aangepast
 • Browser protection: automatische veiligheidscontrole van websites. Schadelijke of verdachte websites worden geblokkeerd.
 • Wis, traceer en blokkeer: bescherm uw zakelijke informatie bij diefstal of verlies en vindt uw apparaat weer terug. Met de 'blokkeer-functie' zorgt u ervoor dat uw vertrouwelijke informatie beveiligd is bij diefstal of verlies van uw Android smartphone.
Meer informatie, handleidingen en tips

Bekijk de handleidingen, veelgestelde vragen en tips over internet veiligheidspakket

Bekijk alle veiligheidsproducten van KPN
 1. Selecteer het aantal licenties die u nodig hebt voor de smartphones of tablets die u wilt beveiligen. Bijvoorbeeld: 3 licenties voor 3 apparaten.
 2. Plaats uw bestelling.
 3. Na bestelling ontvangt u een aantal e-mails. In de installatiemail vindt u uw licentiecode en tevens een installatieknop om de software te installeren. De licentiecode is geldig voor 1 installatie (voor 1 apparaat).
 4. Hebt u meerdere licenties besteld? Maak dan voor de overige apparaten uw licentiecodes aan in uw eigen beheeromgeving. Toegang en inloggegevens tot Zelfservice Cloud ontvangt u per e-mail na uw 1e bestelling.
 5. Zodra u deze licentiecodes hebt aangemaakt, kunt u de app KPN Veilig Internet (zakelijk) downloaden in de Google Play Store of Windows Store. Voer uw aangemaakte licentie code(s) in op uw andere apparaten.
 6. Na installatie is uw smartphone/tablet direct beveiligd.
Voorwaarden, abonnement en beëindiging
 1. Op uw cloud-dienst zijn voorwaarden van toepassing.
 2. Het abonnement op uw cloud-dienst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en is opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand. Domeinnamen zijn hiervan uitgezonderd. Het contract voor een domeinnaam wordt aangegaan voor 1 jaar (12 maanden) en wordt na afloop van 1 jaar (12 maanden) omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, tenzij u 1 maand voor het einde van de contractdatum de overeenkomst opzegt. Na omzetting in een overeenkomst voor onbepaalde tijd is de overeenkomst opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.
 3. Voor beëindiging van uw cloud-dienst geldt het volgende:
 • U geeft per chat of via het contactformulier aan welke cloud-dienst(en) u wilt beëindigen.
 • Per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw verzoek. Volg de instructies en bevestig de beëindiging per e-mail. Pas daarna wordt uw beëindigingsverzoek verwerkt.

 4. Voor wijziging van uw abonnement, bijvoorbeeld bij een verhuizing, houdt u dan rekening met de nodige voorbereiding en doorlooptijd. Geef uw nieuwe adres daarom tijdig door. Bekijk bij 'Verhuizing doorgeven' wat u het beste kunt doen als u gaat verhuizen.

Naar verhuizing doorgeven

Tevredenheidsgarantie

Voor verschillende cloud-diensten, die u via kpn.com/cloud koopt, geldt een tevredenheidsgarantie. Voldoet de cloud-dienst niet aan uw verwachting, dan kunt u binnen 30 dagen na bestelling gratis uw abonnement opzeggen. Als u voldoet aan onderstaande voorwaarden, krijgt u het abonnementsgeld terug.

Voorwaarden tevredenheidsgarantie

 • Om gebruik te kunnen maken van de tevredenheidsgarantie moet de cloud-dienst binnen 30 kalenderdagen na de besteldatum door u zijn beëindigd.
 • Om uw abonnementsgeld terug te krijgen, dient u het tevredenheidsgarantieformulier in te vullen en binnen 10 kalenderdagen na uw opzegging te versturen. U ontvangt automatisch een ontvangstbevestiging.
  LET OP: met het insturen van het tevredenheidsgarantieformulier kunt u de cloud-dienst niet opzeggen!
 • Als u voldoet aan alle voorwaarden in dit document, wordt uw abonnementsgeld binnen 30 kalenderdagen teruggestort op uw rekening. Dit is gerekend vanaf de datum van ontvangst van het geld-retour formulier. U kunt alleen aanspraak maken op de tevredenheidsgarantie als u de eerste factuur volledig heeft betaald.
 • Alleen de abonnementskosten van de opgezegde cloud-dienst worden vergoed tot een maximum van 1 maand. Eventueel andere kosten die vermeld staan op de factuur worden niet vergoed.
 • U kunt maximaal eenmaal per cloud-dienst gebruik maken van de tevredenheidsgarantie.
 • De tevredenheidsgarantie geldt niet voor de aankoop van domeinnamen (separaat of als onderdeel van een domein gerelateerde dienst, zoals bijvoorbeeld Office 365). Wel hebt u de mogelijkheid om bij het opzeggen van een domein gerelateerde dienst het bijbehorende domein tegen betaling te behouden.

Naar formulier tevredenheidsgarantie

Naar beëindiging cloud-diensten