Protection Service for Business, Workstation Security

Neem geen risico met uw internetsecurity

 • Bescherm uw data tegen online bedreigingen zoals malware en phishing
 • Virusscanner, anti-spyware, firewall en browser beveiliging
 • Software updater: automatische updates van uw geïnstalleerde software zoals Adobe 
Internetbeveiliging begint bij het internet veiligheidspakket. Het internet veiligheidspakket van F-Secure houdt uw pc of Mac vrij van virussen, bevat een lokale firewall en waarschuwt u wanneer u per ongeluk een kwaadaardige website bezoekt. Zo kunt u veilig internetten.

Kies het aantal licenties
Aantal
Cloud-dienst
Prijs per licentie
Workstation Security
€ 3,50
 
Alle genoemde tarieven zijn per maand exclusief btw.

De voordelen op een rij

Hoogwaardige beveiligingssoftware

Met F-Secure bieden wij u de beste kwaliteit beveiligingssoftware. Deze software is 4 jaar op rij uitgeroepen tot de beste bescherming door AV-Test (onafhankelijk IT-Security instituut).

Beter dan een gratis veiligheidsoplossing

Gratis beveiligingssoftware werkt veelal reactief of heeft niet de laatste virus definities. Bent u geïnfecteerd? Een betaalde versie is dan vaak de oplossing.

Complete beveiligingsoplossing

Het internet veiligheidspakket bevat meer dan anti-virus alleen. De beveiligingssoftware geeft u een melding als u een schadelijke website bezoekt. Daarnaast detecteert het pro-actief malware, en waarschuwt u voor phishing. Automatisch nieuwe updates of patches!

Extra info

Het internet veiligheidspakket bevat o.a. de volgende functionaliteiten:
 • Firewall: voorkomt ongeautoriseerde pogingen om uw pc of Mac binnen te dringen
 • Anti-virus: scant automatisch uw systemen, detecteert en verwijdert de virussen
Voor Windows zijn er meerdere functionaliteiten beschikbaar als: 
 • Browser bescherming: geeft aan of de website die u wilt bezoeken veilig is en geen bedreigen bevat als malware of spyware. Deze software kan uw gegevens onderscheppen of uw systemen infecteren.
 • Software updater: hiermee voorkomt u meer dan 80% van de cyber aanvallen door geautomatiseerde patches op uw geïnstalleerde software zoals Windows, Flash en Adobe. 
 • DeepGuard™: proactieve, constante bescherming tegen onbekende bedreigingen. Het houdt applicatiegedrag in de gaten en stopt potentieel schadelijke activiteiten.
Hulp nodig bij installatie?

Voor eenmalig € 35,- installeert onze expert op afstand uw internet veiligheidspakket op uw pc of Mac. U kunt direct aan de slag.

Meer informatie, handleidingen en tips 

Bekijk de handleidingen, veelgestelde vragen en tips over internet veiligheidspakket

Alle veiligheidsproducten van KPN
Installatie

Na bestelling, ontvangt u een aantal e-mails. In de installatiemail vindt u uw licentiecode en een download knop om uw software te installeren. Na de installatie kunt u direct gebruik maken van uw Internet Veiligheidspakket. De software wordt automatisch geüpdate, zodat u altijd beschikt over de laatste softwareversie. 

Let op: de licentiecode is geldig voor 1 installatie. Hebt u meerdere licenties besteld? Maak dan voor de overige apparaten uw licentiecodes aan in uw eigen beheeromgeving. Toegang en inloggegevens tot uw Zelfservice Cloud ontvangt u per e-mail na uw bestelling. Zodra u deze licentiecodes hebt aangemaakt, kunt u de software downloaden. Voer vervolgens uw aangemaakte licentie code(s) in. 
Meer weten over installatie? Lees de handleiding Internet Veiligheidspakket voor Windows en Mac (PDF)

Systeemeisen


Besturingssysteem voor Windows

Windows (32-bit en 64-bit)
Windows 7
Windows 8
Windows 10

Besturingssysteem voor Mac (MacOS)

OS X versie 10.12 'Sierra'
OS X versie 10.11 'El Capitan'
OS X versie 10.10 'Yosemite'


Voorwaarden, abonnement en beëindiging
 1. Op uw cloud-dienst zijn voorwaarden van toepassing.
 2. Het abonnement op uw cloud-dienst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en is opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand. Domeinnamen zijn hiervan uitgezonderd. Het contract voor een domeinnaam wordt aangegaan voor 1 jaar (12 maanden) en wordt na afloop van 1 jaar (12 maanden) omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, tenzij u 1 maand voor het einde van de contractdatum de overeenkomst opzegt. Na omzetting in een overeenkomst voor onbepaalde tijd is de overeenkomst opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.
 3. Voor beëindiging van uw cloud-dienst geldt het volgende:
 • U geeft per chat of via het contactformulier aan welke cloud-dienst(en) u wilt beëindigen.
 • Per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw verzoek. Volg de instructies en bevestig de beëindiging per e-mail. Pas daarna wordt uw beëindigingsverzoek verwerkt.

 4. Voor wijziging van uw abonnement, bijvoorbeeld bij een verhuizing, houdt u dan rekening met de nodige voorbereiding en doorlooptijd. Geef uw nieuwe adres daarom tijdig door. Bekijk bij 'Verhuizing doorgeven' wat u het beste kunt doen als u gaat verhuizen.

Naar verhuizing doorgeven

Tevredenheidsgarantie

Voor verschillende cloud-diensten, die u via kpn.com/cloud koopt, geldt een tevredenheidsgarantie. Voldoet de cloud-dienst niet aan uw verwachting, dan kunt u binnen 30 dagen na bestelling gratis uw abonnement opzeggen. Als u voldoet aan onderstaande voorwaarden, krijgt u het abonnementsgeld terug.

Voorwaarden tevredenheidsgarantie

 • Om gebruik te kunnen maken van de tevredenheidsgarantie moet de cloud-dienst binnen 30 kalenderdagen na de besteldatum door u zijn beëindigd.
 • Om uw abonnementsgeld terug te krijgen, dient u het tevredenheidsgarantieformulier in te vullen en binnen 10 kalenderdagen na uw opzegging te versturen. U ontvangt automatisch een ontvangstbevestiging.
  LET OP: met het insturen van het tevredenheidsgarantieformulier kunt u de cloud-dienst niet opzeggen!
 • Als u voldoet aan alle voorwaarden in dit document, wordt uw abonnementsgeld binnen 30 kalenderdagen teruggestort op uw rekening. Dit is gerekend vanaf de datum van ontvangst van het geld-retour formulier. U kunt alleen aanspraak maken op de tevredenheidsgarantie als u de eerste factuur volledig heeft betaald.
 • Alleen de abonnementskosten van de opgezegde cloud-dienst worden vergoed tot een maximum van 1 maand. Eventueel andere kosten die vermeld staan op de factuur worden niet vergoed.
 • U kunt maximaal eenmaal per cloud-dienst gebruik maken van de tevredenheidsgarantie.
 • De tevredenheidsgarantie geldt niet voor de aankoop van domeinnamen (separaat of als onderdeel van een domein gerelateerde dienst, zoals bijvoorbeeld Office 365). Wel hebt u de mogelijkheid om bij het opzeggen van een domein gerelateerde dienst het bijbehorende domein tegen betaling te behouden.

Naar formulier tevredenheidsgarantie

Naar beëindiging cloud-diensten